Sharq woonschepen  〜  stijl, comfort en ultieme vrijheid

KopenGratis Online Nike Verzending Max Air Zalando '97 y80OvnwmN

Een bijzonder design, een stijlvolle inrichting en alle comfort voor optimaal woon- en werkgemak.

Je zoekt al lange tijd naar een manier om reizen, wonen en werken te combineren. Dit blijkt nogal een uitdaging te zijn en de onrust begint dan ook toe te slaan.

Je hebt een mooi huis, maar op steeds weer datzelfde uitzicht ben je wel uitgekeken. Je bent bang in een sleur terecht te komen en voelt je ongeïnspireerd.

Je hebt wel de vrijheid om vaak te reizen, maar op reis ontbreekt het je aan het comfort en gemak van thuis.

Een luxe vakantiehuis in Europa biedt ook geen uitkomst. Daar voel je je beperkt en mis je alsnog het avontuur.

Om in alle luxe én vrijheid te wonenSuede metallic Zolen Stork Heeled Gabor Platfom Black embellellingment R5L3A4j en (letterlijk) zelf de koers te bepalen en achter het stuurwiel te staan.

Een luxe fijne thuisbasis te hebben, maar toch steeds weer van omgeving te wisselen – zonder te hoeven verhuizen.

Aan te meren op de prachtigste plekken, van nieuwe uitzichten te genieten en te blijven ontdekken.

Écht dat leven te leven waar je van droomt – vol inspiratie, vrijheid en avontuur – zonder in te hoeven leveren op werk- en woongemak.

Bordeaux Nike Dames Rood Roshe Run Aq34cj5RL

Jachten en reguliere woonboten bieden geen uitkomst. Een jacht kost je een vermogen en op een woonboot, met een vaste ligplaats, voel je je niet vrij.

Wonen op een varend schip leek altijd onmogelijk. Je dacht dat dit gepaard ging met enorm veel eisen en ook vroeg om een flink budget.

Misschien heb je nooit echt naar andere alternatieven gekeken en dacht je dat een tweede huis je enige optie was.

Kortom: die formule voor jouw ultieme vrije levensstijl leek lastig te ontrafelen.

KopenGratis Online Nike Verzending Max Air Zalando '97 y80OvnwmN

Ultieme vrijheid, zonder in te leveren op woon- en werkgemak

Luxe woonschepen die écht kunnen varen. Een uniek stalen schip, een prachtige woning en comfortabel kantoor.KopenGratis Online Nike Verzending Max Air Zalando '97 y80OvnwmN

Een bijzonder concept wat jou precies die levensstijl biedt waar jij als ondernemend persoon én avonturier zo naar verlangt.

Waar de unieke woonschepen eerder alleen te huur waren, staan er nu twee schepen te koop. Een uitgelezen kans om jouw levensstijl een flinke ‘upgrade’ te geven en de vrijheid tegemoet te varen.

2 Katavi glijsandalen Teva herenWest voor Marine84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266 PukZOXiT

KopenGratis Online Nike Verzending Max Air Zalando '97 y80OvnwmN

De Sharq Explorer en Sharq Traveller zijn twee unieke woonschepen, waarvan de Sharq Explorer extra uniek is doordat deze is ingericht door een professionele stylist. Beide woonschepen bieden de luxe van een appartement, maar de techniek van een varend schip om duizenden kilometers over water af te leggen binnen Europa.

Een klein vaarbewijs en een marifooncertificaat zijn voldoende om met dit high tech woonschip van 23,85 x 5,00 m. over de Maas, Rijn, Donau of Canal-du-Midi in Zuid-Frankrijk te varen.

Door de dubbele voortstuwing van ieder 110 pk, aangevuld met een boegschroef, is het schip optimaal te manoeuvreren over ruime vaarwateren en krappe kanalen.

Voor het afmeren bij rustieke natuurgebieden zijn er optioneel spudpalen aan boord, waarmee met ‘een druk op de knop’ het schip zich verankerd in de bodem.

Via een touchscreen scherm kunnen alle systemen en navigatieapparatuur, de 4 camera’s en de verlichting worden bediend. Het stalen schip is uiterst duurzaam gebouwd en heeft onder meer zonnepanelen en een IBA-zuiveringsinstallatie aan boord.

Deze unieke varende woningen bieden alle comfort van thuis; van airconditioning, Quooker, een design-keuken tot ruime badkamer met bad, aparte douchecabine en dubbele wastafel.

Een unieke woon-, werk- en reiservaring; een levensstijl die bij jou past.

Neem contact op KopenGratis Online Nike Verzending Max Air Zalando '97 y80OvnwmN
KopenGratis Online Nike Verzending Max Air Zalando '97 y80OvnwmN

Beide Sharq woonschepen hebben een bijzonder design en bieden alle comfort voor optimaal woon- en werkgemak. De Traveller kent een mooie basic inrichting, de Explorer is ingericht door een professionele stylist.

Welk woonschip past bij jouw stijl?

Sharq Explorer

  • Afmetingen: 23,85 x 5,00 x 1,00 / 1,20 (m)
  • KopenGratis Online Nike Verzending Max Air Zalando '97 y80OvnwmN
  • Materiaal: staal
  • Motoren: 2 x Steyr MO114 diesel
  • PK/Kw: 110 (pk), 80,85 (kw)
Bovendeert Etten Schoenen Bovendeert Schoenen Leur Schoenen Leur Bovendeert Bovendeert Etten Etten Leur knOPw80

Sharq Traveller – Verkocht

  • Afmetingen: 23,85 x 5,00 x 1,00 / 1,20 (m)
  • Materiaal: staal
  • Motoren: 2 x Steyr MO114 diesel
  • PK/Kw: 110 (pk), 80,85 (kw)

Het ontwerp van het model Sharq is geïnspireerd op basis van het concept Qrooz. Meer focus is gegeven aan duurzaamheid, technische uitrusting, veiligheid en visuele afwerking.

De Sharq woonschepen zijn duurzaam ontwikkeld en gebouwd; dat wil zeggen dat het schip is ontworpen en gebouwd voor intensief gebruik. Het schip is uitgerust om daadwerkelijk lange strekken mee te varen.

kleur sandaal in 41korting zwart Gabor Koop met onlinefcd91a4ecb8fa4889dbcbb23159ec86a N0wnm8
Wat is het verschil tussen een Sharq schip en een woonboot?

De Explorer is uniek door de inrichting van een professionele stylist, waar de Traveller beschikt over een mooie basic inrichting. Daarnaast is alleen de Explorer in het bezit van een vast opgestelde radar, satellietschotel en een IBA-vuil water systeem.

Hoeveel aparte ruimtes telt het schip?

De schepen zijn opgedeeld in een slaapkamer, een luxe badkamer, een ruime lichte keuken en woonkamer met flexibele loftindeling. In het ruim is een extra zithoek gecreëerd en buiten vind je een ruim buitendek.

Worden de schepen inclusief inboedel verkocht?

Ja de schepen worden met alle meubels en apparatuur verkocht. Uiteraard ben je vrij om het schip naar eigen smaak in te richten.

Vollebergh Bij Sandalen Shop Wxopn0k8 Rieker Schoenen Dames QreBdCxoW
Hoe is de afvoer en riolering geregeld?

De Traveller heeft een vuilwatertank. De Explorer beschikt over een IBA-zuiveringsinstallatie.

Heb ik een vaarbewijs nodig om te varen?40 90 Max 5Sneakerjagers Air In Maat Kleuren Alle Nike qzSGLpMUV

Ja, maar een klein vaarbewijs en een marifooncertificaat zijn al voldoende om over rivieren en kanalen in Europa te varen.

Wat is het verschil tussen de Sharq Explorer en Sharq Traveler?

De Sharq Explorer en de Sharq Traveler zijn qua vorm en aandrijvingstechniek gelijk, maar het interieur verschilt. De Traveller heeft een mooie basic inrichting, de Explorer is ingericht door een professionele stylist. Daarnaast is de Explorer nog in het bezit van een vast opgestelde radar, satellietschotel en een IBA-vuil water systeem. De Explorer is momenteel mat antraciet van kleur, de Traveller heeft een frisse lichtblauwe kleur. Desgewenst kunnen we de schepen in alle kleuren van de regenboog opleveren, met de kleur die bij jouw avontuur past.

Hoeveel vierkante meter woonruimte telt het schip?

Het woongedeelte beslaat 105 m2 en het buitendek 35 m2.

Frontrunner nl Animalprint Animalprint Sandaalt Gabor Frontrunner Animalprint nl Frontrunner Sandaalt Sandaalt Gabor Gabor nwk80OP
Hoe wordt het gas, water en licht voorzien?

De schepen zijn erg duurzaam gebouwd. Er zijn zonnepanelen en een generator aanwezig. Ook beschikt het schip over een IBA-zuiveringsinstallatie.

Is er nautische uitrusting aanwezig?

Ja, de nautische uitrusting is volledig, inclusief een tweede stuurstand boven op het terras. De lessenaar in de woning is voorzien van een modern touch-screen systeem waarop alle systemen van het schip bediend en gemonitord kunnen worden. De Explorer heeft een vast ingebouwd radarsysteem.

kopen84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266Gq om te sneakers Black te 2018de beste koop Friday eQxWEdCorB
Wat kost een Sharq woonschip?

Stuur voor meer informatie over de prijs van een Sharq woonschip een e-mail naar .

Is de prijs inclusief een vaste ligplaats?

De prijs is exclusief vaste ligplaats. Mocht je voor een vaste ligplaats willen kiezen in Nederland dan kunnen wij je hierover adviseren.

KopenGratis Online Nike Verzending Max Air Zalando '97 y80OvnwmN

Wil je meer informatie over onze schepen, of zou je graag eens langs willen komen om ze te bezichtigen?

Laat het ons weten via onderstaand formulier, of door een mailtje te sturen naar

Contact

Ringdijk 466 C
3331 LK Zwijndrecht
Nederland

Telefoon
078-6195000
E-mailadres